Osim:  U posljednje vrijeme nismo bili na nivou

Trener FK Željezničar pred Čelik

Osim: U posljednje vrijeme nismo bili na nivou

Fudbaleri Željezničara u nedjelju igraju susret 15. kola Premijer lige BiH na Grbavici protiv Čelika.

Tim povodom na današnjoj press konferenciji u Plavom salonu govorio je šef struke Plavih Amar Osim, te prvotimac Antonio Pavić.

"U posljednje vrijeme nismo bili na nivou. Dobrim dijelom smo pokvarili dojam dosadašnjeg dijela sezone. Igramo kući protiv rivala koji je u krizi. Moramo se vaditi, moraju se i oni vaditi".

"Čelik i Željo su dva kluba koja imaju rivalstvo koje datira od davnih vremena. Ne znam je li Zvijezda lagan rival, a kamoli Čelik koji ima bolje igrače".

"Izgubili smo u maju od Čelika kući, pa smo ih dobili u gostima pred 12.000 navijača. Dakle, nema pravila. Moramo se vratiti nekim našim standardnima igre. Igrali smo mlako u zadnje vrijeme, moramo biti malo čvršči. Nekada nismo bili čvrsti opravdano a nekada i ne. Utakmice u kojima se puno stvari dešava nama odgovaraju više nego one u kojima se ništa ne dešava".

"Mi Čelik znamo dobro. Znamo da kući igramo bolje nego u gostima u posljednje vrijeme. Imamo motiv da se vratimo u nekakvu normalu. Zadnjih par kola smo ispali iz nekakvog kolosjeka. Treba se pokušati iskupiti do reprezentativne pauze".

"Imamo gorak ukus u ustima s posljednje utakmice u kojoj smo dosta stvari loše radili".



Medijima se obratio i prvotimac Antonio Pavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sastavni dio fudbala su oscilacije. Nekada one traju kraće a nekada duže. Mi radimo naporno, ali možemo puno bolje. Nadamo se da ćemo dobiti Čelik i vratiti se u pozitivan niz".

"Moramo nastaviti raditi i boriti se da bude što manje oscilacija".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGAAZZIIJJA
Kakvo si ZLO(samo zbog SUDIJA), treba te kamenovati kao ŠEJTANE NA HADŽU..
7 5
user102
Moronu gađacemo te još dokle god budeš ne odgojena i provocirajuca Foka
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti