Misimovićev humor: U svom stilu reagovao na priče da se udebljao

Hit na Instagramu

Misimovićev humor: U svom stilu reagovao na priče da se udebljao

Osim po kvalitetama na zelenom travnjaku, Zvjezdan Misimović postaje sve prepoznatljiviji i kao 'šaljivdžija' na društvenim mrežama.

Po završetku karijere Misimović je postao veoma aktivan na Instagramu, gdje nerijetko ostavlja duhovite komentare bivšim saigračima, a sada je 'u svom stilu' reagovao i na primjerdbe da se udebljao.

Za tim 'Miske' ne mari, barem sudeći po njegovoj posljednjoj objavi.

"Pošto su se neki žalili da sam se mnogo udebljao, evo ušao sam u teretanu, a sad ću izaći", poručio je Misimović u kratkom video klipu kojeg je objavio na zvaničnom Instagram profilu.

Priča o višku kilograma pratile su Misimovića i za vrijeme fudbalske karijere, prigovarali su mu što nije bio neki trkač, ali sve to je nadoknađivao svojim loptama koje su 'imale oči'.

Danas kada je u mirovini, Misimović se, podsjetimo bavi prodajom nekretnina i uporedo obnaša funkciju savjetnika IO N/FSBiH.

Top Komentari

Dobojlija
Mozete govoriti sta hocete ,ali Miske je bio najbolji ,sve naopacke je pocelo kad se on oprostio od repke.Pod hitno pronaci igraca ,dva ili tri ,poput njega
1 1
kokoz
??? Hit Godine Bravooo Miske.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi