Izgled Željine svlačionice nakon jučerašnje utakmice iznenadio sve

Besprijekorno čista

Izgled Željine svlačionice nakon jučerašnje utakmice iznenadio sve

Edmir Škorić

Nogometaši Željezničara jučer su na Koševu s 3:1 pobijedili Sarajevo u 120. ligaškom derbiju vječitih rivala.

Željezničar je uz maestralnu partiju dvostrukog strijelca i asistenta Semira Štilića stigao do jako važne pobjede, izjednačio se bodovno sa Sarajevom, ali i preuzeo vrh tabele zbog boljeg međusobnog skora.

Nakon što je utakmica završila, kao i slavlje na terenu s navijačima, igrači gostujućeg tima zaputili su se u svlačionicu. Prije nego su napustili istu, odlučili su da je ostave besprijekorno čistom.

U FK Željezničar su se pobrinuli da svlačionicu očiste do te mjere da izgleda kao i prije same utakmice, što je iznenadilo, pa i šokiralo uposlenike Centra za sport i rekreaciju, koji su zaduženi za održavanje stadiona Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Često se desi kako gosti ne mare za tuđe, ostavljaju hrpu smeća u svlačionici i samo odu, ali potez Plavih svakako je za pohvalu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krndija26
svaka čast! Ovako se voli svoj i poštuje protivnički klub. Ovako pokazuješ da si veliki!
28 1
ArminD
Gospodski gospoda na terenu i van njega
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi