Nije se čekalo dugo na odgovor s Grbavice

Stevanović odgovorio igračima Sarajeva

Nije se čekalo dugo na odgovor s Grbavice

E. Čaušević

Minulog vikenda utakmicama 19. kola završen je prvi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Titulu jesenjeg prvaka osvojilo je Sarajevo sa jednim bodom prednosti u odnosu na Željezničar i Borac. Iz bordo tabora su znali kako da proslave ovaj rezultat i to prozivkama na račun gradskog rivala Željezničara.

Na društvenim mrežama oglasili su se Benjamin Tatar, Krste Velkoski i Miloš Stanojević provokacijama na račun Plavih. Bordo tim je poražen u gradskom derbiju prije devet dana od Željezničara na Koševu sa 1:3, ali su na kraju u posljednjem kolu iskoristili kiks Plavih i završili na prvom mjestu.

No, nije dugo trebalo na odgovor iz plavog tabora, a prvi koji se oglasio na Instagramu bio je Siniša Stevanović. Desni bek je objavio sliku s zadnjeg derbija, te je poručio "Neki slave tuđe pobjede, a mi samo svoje. Veliki si Željo".

Naravno, ovo samo pokazuje svu draž sarajevskog derbije, te dokazuje da je ovaj meč ipak nešto posebno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

Neki slave tudje pobede a mi samo svoje. Veliki si Željo🔥💙

A post shared by Sinisa Stevanovic (@_shorty_ss_) on

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
7 godina a titule nema moj Željo...
17 9
77777
Osim se smije jutros u TUBORGU, kaze nece o vise zakazivat rezervacije.. Joj sramote ZELJO VELIK SI hahahaha
12 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi