Odvratno! Del Potrova bivša vrti golom stražnjicom ispred - djeteta

Božićna čestitka

Odvratno! Del Potrova bivša vrti golom stražnjicom ispred - djeteta

O. Lekić

Od strane brojnih poznatih ličnosti tradicija božićnih čestitki je i ove godine ispoštovana. Fotografije kako kite jelke su preplavile internet, a od svih objava je posebno je pažnju privukla ona od bivše djevojke tenisera Juana Manuela del Potra.

Argentinac se u prošlosti zabavljao sa pjevačicom i glumicom Jimenom Baron. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled, ali nije potrajala jer je teniser u toj mjeri bio ljubomoran da je navodno preko oca unajmio privatnog detektiva kako bi je pratio.

U međuvremenu i jedno i drugo su okrenuli nove listove u životu, ali svejedno i dalje su 'pod lupom' medija i na kraju nije iznenađujuće što se upravo Jimenina božićna čestitka našla gotovo na svim tabloidima u svijetu.

U čestitci ne bi bilo ništa sporno da Jimena nije objavila videozapis u kojem, između ostalog, vrti golom stražnjicom ispred djeteta, koje za to vrijeme đuska uz melodije novogodišnje pjesmice.

"Ovaj video najbolje prikazuje našu porodicu, želimo vam najbolje žurke, ne svađajte se, praštajte, zaboravljajte. Ne sudite, uživajte, dozvolite da se magične stvari dešavaju. Neka vam čaša bude polupuna, a ne poluprazna, zahvalite se na zdravlju", stoji u opisu!

Pogledajte... 

View this post on Instagram

Felices fiestas! ❤ Sean muy felices con los seres queridos, amen y disfruten este día. Los amoo @jmena #momo

A post shared by Jimena Baron (@jimenabaron.ok) on

Top Komentari

Jupp
Danas fute rade sve za lajk.. Svakakve ku*ve se danas majkama zovu..
4 0
konjnakvadrat
Kakva guza
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.