Sanjin Lelić se vratio iz Belgije

Raskinuo ugovor sa drugoligašem

Sanjin Lelić se vratio iz Belgije

Poslije skoro pola godine došao je kraj epizodi Sanjina Lelića u Belgiji.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je ljetos nakon odlaska iz Sarajeva potpisao ugovor sa KSV Roeselareom, ali spletom okolnosti u dresu ovog drugoligaša nije odigrao nijedan meč.

Procijenivši da nije napravio najbolji potez, Lelić je na vlastito insistiranje raskinuo ugovor i vratio se u Sarajevo, gdje već neko vrijeme invidualno trenira i čeka adekvatnu ponudu za nastavak karijere.

Lelić ne zatvara vrata nijednoj opciji, pa ni povratku u Premijer ligu BiH u kojoj je do prije nekoliko godina važio za jednog od najboljih mladih fudbalera. Posebno se pamte partije iz Olimpika koji ga je kasnije prepustio Sarajevu uz, naravno, određeno obeštećenje.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ranije je Lelić imao priliku još nastupati za mlađe selekcije Dinama, te njemačkih klubova - Munchena 1860 i Ingolstadta. Također, bio je i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Top Komentari

enko
Kod vas novinara uvijek spletom okolnosti nasi igraci neigraju u inostranim klubovima,koji trener ne voli dobrog igraca.treba trenirati i raditi,dat svoj maksimum i vise a nasi igraci kada odu vani treniraju kao da su kod nasoj ligi
6 1
velez mo
BUJRUM LELICU,BIO SI BLIZU DOLAZKA U VELEZ,SAD MISLIM DA NEMA NIKAKVIH PREPREKA DA NAM SE PRIKLJUCIS
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi