Očajni Halilović poručuje: Boban nije zadovoljan, ali sada stvarno nisam ja kriv...

Nikako da ga krene

Očajni Halilović poručuje: Boban nije zadovoljan, ali sada stvarno nisam ja kriv...

'Hrvatski Messi' Alen Halilović nikako da proigra. 

Iako tek ima 23 godine, Halilović je već promijenio osam mklubova, ali ni u jednom se nije snašao.

U ljeto 2018. godine postao je novi član Milana, ali u redovima Rossonera se nije naigrao pa već boravi na drugoj posudbi. Nakon neuspjeha od januara do ljeta u belgijskom Standardu iz Liegea, Halilović se odlučio okušati i u Holandiji i to u ekipi Heerenveena.

Ipak, ni tu ga ne ide. U aktuelnoj sezoni je upisao tek jednom svih 90 minuta, a na posljednja četiri meča odigrao je samo 22 minute. Nekadašnji hrvatski reprezentativac sigurno je već u očaju, ali poručuje da nema namjeru otići iz trenutnog kluba.

"Ostanak u Heerenveenu ipak je opcija, inače se sada ne bih nalazio u Španiji na pripremama", kazao je Halilović i onda priznao da Zvonimir Boban nije zadovoljan onim što on radi u Holandiji.

Boban ga je, kako kaže, poslao na posudbu u ovu zemlju da bi igrao više, ali on to za sada nije ispunio. Ipak, poručuje da ovog puta nije on krivac za tu situaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Milan je na sebe uzeo velik dio mojih primanja i zasigurno nešto želi dobiti zauzvrat. Zvonimir Boban nije zadovoljan mojim sadašnjim statusom ovdje, poslao me u Heerenveen da bih više igrao. Navijači još nisu vidjeli pravog Halilovića na djelu, nadam se da ću konačno dobiti priliku. Možda sam u prošlosti znao griješiti, ali sad stvarno ne mogu kriviti sebe. Učinio sam sve što su od mene tražili, znam za što sam sposoban, kao što sam rekao, treba mi prilika da bih to i dokazao", kazao je on.

Inače, Halilović je osim za Milan, Hereenveen i Standard igrao za Dinamo Zagreb, Bacelonu, Hamburg, Sporting Gijon i Las Palmas.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
Bole nas kurz...
6 1
Jupp
Siguran sam da nije do klubova i trenera, vec on nije toliki potencijal kao sto ga predstavljaju
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti