Miloš Filipović: Tuzlacima respekt, no mi ćemo u polufinale

Povratnik u redove Plemića mišljenja je da će domaći tim proći dalje

Miloš Filipović: Tuzlacima respekt, no mi ćemo u polufinale

Voljom žrijeba, danas održanom u Sarajevu, u četvrtfinalu Kupa BiH HŠK Zrinjski će na svom terenu 4. marta dočekati momčad FK Tuzla City.

Uz utakmicu Borca i Željezničara to je svakako najjači par četvrtfinala. U Zrinjskom su i uz sami početak sezone naglasili da je u ovoj sezoni cilj napraviti nešto više u Kupu, točnije, da će nastojati otići do kraja u ovom natjecanju.

Sličnog je razmišljanja i povratnik u staro jato Miloš Filipović koji o protivniku u Kupu kaže slijedeće:

"Nema sumnje da smo mogli proći i bolje u ovom izvlačenju jer je Tuzla jedan zaista odličan tim" - govori Filipović i dodaje:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"S druge strane, nama je ispunjena osnovna želja a to je da igramo kući gdje smo favoriti protiv bilo koga. Uz sav respekt koji Tuzlaci zaslužuju mislim da ćemo u polufinale proći mi. Naše ambicije i ambicije Zrinjskog su uvijek najviše, mi jednostavno želimo osvojiti oba trofeja i to je to" - kazao je krilni igrač Zrinjskog Miloš Filipović. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DanGraf
Sa Matijom Divkovicem, Franjom Rackim, Andrijom Artukovicem, Ljubom Milosom i Rafaelom Bobanom u napadu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti