Bivši igrač Milana na pragu Prve lige: "Razgovarali smo, sve će biti jasnije ove sedmice"
FOTO: AC Milan

U BiH nosio dres Željezničara i Krupe, a bio je i omladinski bh. reprezentativac

Bivši igrač Milana na pragu Prve lige: "Razgovarali smo, sve će biti jasnije ove sedmice" · Saznajemo

Samir Mlaćo

Posljednje zimsko pojačanje HNK Čapljina, vjerovatno i najzvučnije u historiji kluba, mogao bi biti bivši član slavnog italijanskog Milana Andrej Modić.

Modić je nastupao za mlade selekcije Milana, a kasnije i seniorski tim, da bi 2018. stigao u BiH, tačnije FK Željezničar.

Iz Željezničara je otišao u jesenjeg prvaka Prve lige RS FK Krupa, a sada je slobodan nogometaš.

Dobio je poziv iz HNK Čapljina i vrlo je moguće da dvije strane postignu dogovor.

"Pričao sam sa prvim čovjekom Čapljine, rekao sam mu da sam zainteresiran i da ću mu ove sedmici sve konkretno javiti. Ne znam još ništa tačno, moram riješiti neke stvari u Milanu", kazao je Modić za SportSport.ba.

Modić je pored Željezničara i Milana u proteklih godinama još oblačio dresove Vicenze, Brescije i Rendea. Prošao je i sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U HNK Čapljina vjeruju da bi u ovom klubu, te Prvoj ligi FBiH, imao sve uslove da pokaže svoje neupitne kvalitete i pomogne klubu u ostvarenju cilja.

Modiću su tek 23-godine i njegov dolazak s obzirom na bogati CV u kojem se izdvaja ugovor sa velikim AC Milanom, svakako bi mnogo značio i za sami renome HNK Čapljina, te Prve lige.

Top Komentari

Hix
Idi nazad u italiju i pocni se necim drugim bavit bolje nego da u capljini igras za cenera
4 0
konjnakvadrat
Propo ko kauc
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti