Elvir Baljić pred Velež: Oni će doći po bodove, ali moj tim ima kvalitet za pobjedu

Trener FK Tuzla City

Elvir Baljić pred Velež: Oni će doći po bodove, ali moj tim ima kvalitet za pobjedu

Midhat Šljivak

FK Tuzla City i FK Velež sutra na Tušnju otvaraju 21. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.


Domaći tim u ovaj duel ulazi s imperativom pobjede, a trener Elvir Baljić želi da njegov tim s tri boda zaboravi težak poraz od Sarajeva u prošlom kolu.

Još uvijek je gorak okus u ustima od poraza na Koševu.

"Meč protiv Sarajeva nije prošao kako treba. Siguran sam da bismo ostvarili bolji rezultat da smo ostali sa 11 igrača", rekao je Baljić i nastavio je:

"Sada slijedi Velež, dobra ekipa koja je u dobroj formi i koja će doći po bodove. Neće nam biti nimalo lako, ali ja vjerujem u naš tim. Imamo kvaliteta, igramo na svom terenu, neophodni su nam bodovi i nadam se da ćemo osvojiti tri boda", rekao je Baljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Tuzla City - Velež igra se na stadionu Tušanj u Tuzli s početkom od 14:30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
gazi gazi Fed,,,,,,,,,,
5 13
starmac
BALJA mora da se za****jes.Reću BOLI da ti kaže .Ha,ha,haM.U.S.V.D.G
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi