Ronaldo se javio iz bolnice
Instagram

Zbog majke otputovao u Portugal

Ronaldo se javio iz bolnice

Juventus će u sutrašnjem meču protiv Milana biti lišen usluga svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda.

Naime, portugalski fudbaler danas je obaviješten o tome da je njegova majka Dolores doživjela moždani udar, a od kluba je, očekivano, dozvolu da otputuje u Madeiru kako bi bio uz nju.

Inostrani mediji pišu kako je Ronaldova majka podvrgnuta hirurškoj intervenciji čišćenja arterija. Istu je podnijela vrlo dobro i srećom izvan je životne opasnosti, a nije se dugo čekalo ni da se javnosti obrati sam Ronaldo.

"Hvala vam na porukama podrške. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja porodica i ja zahvaljujemo se na medicinskom osoblju i molimo vas za malo privatnosti", napisao je Ronaldo na Instagram profilu.

Više puta u toku svoje karijere Ronaldo je isticao veliku vezanost za majku koja se cijeli život borila, radila po nekoliko poslova kako bi njemu, njegovom bratu i dvjema sestrama pružila elementarne uslove za život.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz Juventusa nisu saopštili koliko će tačno Ronaldo odsustvovati.

Top Komentari

Maestro
Jeste dosadni sa Ronaldom i njegovom majkom pa imaju i drugi igrači roditelje al niko to ne spominje
5 4
Fce
Opet pisete o ovom bisexulcu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi