Apsolutni haos u Engleskoj: Eric Dier u obračunu s navijačem na tribini

Nije mogao da trpi uvrede

Apsolutni haos u Engleskoj: Eric Dier u obračunu s navijačem na tribini

M. Šljivak

Tottenham je sinoć eliminisan od Norwicha u FA Kupu, a nakon utakmice nastao je pravi haos na tribinama.

Fudbeler Spursa Eric Dier otišao je u publiku kako bi se obačunao s jednim od navijača domaćeg tima, a Dier je krenuo na navijača koji je povocirao njegovog brata na tribinama.

Menadžer Pijetlova Jose Mourinho je nakon utakmice otkrio zašto je Dier krenuo u obračun s navijačem.

"Rekao mi je da ga je jedan od navijača žestoko uvrijedio. Eric je napravio nešto što profesionalaci ne smiju raditi, ali u ovom slučaju, svako od nas bi napravio isto. Hoće li ga klub kazniti. Ne znam, ali ja se neću složiti s tim", rekao je Mourinho.

Fudbalska asocijacija Engleske će sasvim sigurno pokrenuti proces protiv Diera nakon ovakvih scena i on bi mogao biti žestoko kažnjen.

Promo

Top Komentari

sport1
Napokon obracun koji podsjeća na stara dobra vremena, a ne preko twitera i Instagram se porijeckati:-)))
12 1
Hoss
On kod nas kada bi igrao, svaku sedmice bi se "mlatio" sa navijacim hahahaha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi