Žestok sukob na sučeljavanju: Khabib šutnuo pojas s bine

Pale su teške riječi

Žestok sukob na sučeljavanju: Khabib šutnuo pojas s bine

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson odradili su večeras press konferenciju pred duel kojeg će imati 18. aprila u Brooklynu.

Očekivano, bilo je teških riječi, posebno od strane Tonyja Fergusona, ali mu ni Khabib nije ostao dužan.

Na sučeljavanju smo vidjeli i zaista zanimljivu scenu. Ferguson je postavio svoj pojas kojeg je ranije dobio kao privremeni prvak i uspio je iznervirati Khabiba.

Dagestanac se pojasa riješio. Šutnuo ga je s bine nakon čega je Tony potpuno poludio.

"Ti si kučkica", vrištao je Ferguson.

Vidljivo je međutim i da je Khabib poprilično iznerviran i vrlo je moguće da mu je Tony već ušao u glavu.

Top Komentari

kaskada24
Nakon 18. aprila i posljednji borac koji se mogao suprotstaviti Khabibu će biti poražen, a Khabib će time otići u historiju. Jedan, jedini nepobijeđeni...
22 1
Bhf111
Zelim ti svu srecu a i snagu da pobijedis ovog glumca. Svi privlace paznju samo da budu u centru i da uzmu sto.vise para zato i ovog pobijedi i pokazi da si najbolji ikad
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi