Amar Osim dugo nije bio ovako bijesan: Ljut i to je sve što ću reći...

Trener Plavih ljut

Amar Osim dugo nije bio ovako bijesan: Ljut i to je sve što ću reći...

Midhat Šljivak

Željezničar je pobijedio Tuzla City na Grbavici.

Golom Semira Štilića domaći tim je stigao do tri boda, a komentar utakmice za Moja TV dao je trener domaćeg tima Amar Osim.

"Nevjerovatno je da su to profesionalni igrači promašili. Za to su plaćeni i to ne može da se desi. Trebalo je biti 6:0, ne kažem da imamo kvalitet za šest razlike, ali s pola metra ne možemo zabiti gol i onda dođe neka situacija. Ljut i neću više ništa reći", rekao je Amar Osim za Moja TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Nema Krpica i nema ko da zabije. Lendric u losoj formi, pitanje je samo do kada ce Stilic ovako biti raspolozen
7 0
Plavi21
Lendrič će biti bolji od Krpića.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi