Akcija navijača Željezničara za svaku pohvalu, istu podržao i klub sa Grbavice

Kupit će ulaznice iako neće biti na tribinama

Akcija navijača Željezničara za svaku pohvalu, istu podržao i klub sa Grbavice

E. Škorić

Odlukom Komiteta za takmičenje NS/FS BiH utakmice 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH, u kojem FK Željezničar dočekuje NK Čelik, igrat će se bez prisustva gledalaca.

Navijači Plavih još jednom su pokazali svoju privrženost i ljubav prema Želji, te su pokrenuli inicijativu o kupovini ulaznica iako će se susret igrat bez navijača.

FK Željezničar se najiskrenije zahvaljuje navijačima i omogućit će da se ova inicijativa provede.

"Navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema voljenom Klubu", poručili su iz kluba i naglasili da će sutra objaviti informacije o načinu provođenja ove akcije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, naredna dva kola u Premijer ligi odigrat će se bez prisustva publike, a osim utakmice s Čelikom na Grbavici, Željezničar će bez publike igrati i na praznom Koševu protiv Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Najbolji klub najbolji navijaci...Hvala
39 11
Rajvosa2019
Ivica Osim je to najbolje opisao, za Zelju se ne navija - Zeljo se voli // akcija za svaku pohvalu
21 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi