Njene riječi su s razlogom izazvale bijes cijelog Liverpoola

Potpredsjednica West Hama

Njene riječi su s razlogom izazvale bijes cijelog Liverpoola

Edmir Škorić

Potpredsjednika engleskog West Hama ima nesvakidašnji plan, ideju ili želju - kako god želite - ali teško da će biti ostvaren(a).

Karren Brady je, naime, izjavila kako bi sezonu u engleskoj Premier ligi trebalo skroz poništiti zbog pandemije koronavirusa.

FA je donio odluku u petak da se prvenstvo obustavi do daljnjeg zbog novonastale situacije, a Brady smatra da bi isto trebalo da se poništi, što bi naravno najteže palo Liverpoolu koji je na pragu osvajanja prve titule nako više od 30 godina.

"Šta ima veze što se liga ne može završiti? Jedino pošteno i razumno je cijelu sezonu proglasiti ništavnom", napisala je Brady u svojoj novoj kolumni za The Sun.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vodstvo Premier lige smatra da je period od tri sedmice dovoljan za nastavak takmičenja, ali to je daleko od realnosti. Ako se ne igra, onda prvenstvo ne može biti završeno", zaključila je.

Liverpool ima trenutno 25 bodova više od Manchester Cityja na devet kola do kraja i mnogi na Otoku su ipak saglasni da bi Redsima trebalo dodijeliti titulu ako se već ne bude igrao ostatak prvenstva.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ovo je samo ko zna koji dokaz da zene ne treba da se petljaju u musku igru,nego da se uhvate serpe i kutlace i brige oko djeteta.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi