Kod Pjanketa drma Mile Kitić u karantini: 'Udara u glavu k'o šampanjac' i tenis za uživanciju

Odmor s prijateljima

Kod Pjanketa drma Mile Kitić u karantini: 'Udara u glavu k'o šampanjac' i tenis za uživanciju

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovih dana uživa u slobodnom vremenu i druženju s prijateljima.

Popularni Pjanke je, kao i ostali fudbaleri, na odmoru zbog toga što je virus Covid-19 prekinuo gotovo sva fudbalska dešavanja širom svijeta.

Zvijezda Juventusa dane provodi s prijateljima i porodicom, a na Instagramu je osvanuo snimak na kojem se vidi kako igra tenis uz dobro poznati hit kralja narodne muzike Mileta Kitića.

"Udara u glavu k'o šampanjac' orilo se jednim teniskim terenom na kojem se Pjanić zabavljao s prijateljima.

Pogledajte i sami:

Top Komentari

Zulfikar
Zacudio bih se da sam cuo ucenje sure Al Baqara.
1 8
Bhf
Ako hoces da procitas neki glup komentar,obavezno svrati na ss.ba jer tu su sve najpismnij i najpametniji citaoci koji osudjuju ljude kakvu muziku slusaju,kako se ko oblaci i slicno.Neka covjek uziva u onome sto voli,kakve veze ima ako slusa Kitica ili Merlina ili Edu Majku.Njemu to pase i nek uziva dok moze.LP
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi