Obavljen pregled stadiona FK Sarajevo

Zadovoljeni svi uslovi

Obavljen pregled stadiona FK Sarajevo

Nešto ranije je FK Sarajevo saopštio da su stigli rezultati testova na Covid-19, te da su svi igrači, treneri i članovi osoblja negativni.

Testovi su jedan od preduslova za start grupnih treninga i eventualni nastavak sezone Premijer lige BiH.

Sada FK Sarajevo saopštava i da je obavljen pregled stadiona Asim Ferhatović Hase.

Kao što je već poznato, krenule su u preglede sanitarno-epidemioloških uslova na stadionima bh. premijerligaša, kako bi se znalo da li oni mogu ispuniti sve mjere koje će biti potrebno uvestu za eventualni nastavak sezone.

Kako poručuju iz FK Sarajevo, pregledane su svlačionice, ambulantni prostor, protostor za fizikalnu terapiju, teren, tribine i sale za sastanke. "Posjetom je konstantovano da su zadovoljeni svi uslovi za odigravanje susreta u narednom periodu", stoji u saopštenju FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sastavu delegacije koja je vršila pregled najvećeg stadiona u BiH bili su predstavnici Nogometnog saveza BiH, epidemolog, predstavnici Centra za sport i rekreaciju, dok su ispred FK Sarajevo sastanku i obilasku prisustvovali generalni sekretar Mirza Hadžić, koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić, koordinator medicinskog tima Reuf Karabeg i glavni fizioterapeut Ismar Hadžibajrić.

Treba dodati i da su iz kluba poručili da je Centar za sport i rekreaciju osigurao dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju čitavog stadiona.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
pa lavor ne ispunjava uslove od olimpijade
1 7
Fareus1921
Nisam znao da ste Butmir pregledavali jer Koševo nije stadion FK Sarajeva.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi