Novi dan, nova priča: Barca se odriče svog blaga zbog Pjanića?

Ansu Fati ide u Torino?

Novi dan, nova priča: Barca se odriče svog blaga zbog Pjanića?

E. Škorić

Barcelona ne odustaje od Miralema Pjanića i čini se da mora da se okrene drugim igračima kada već Arthur Melo neće da bude dio razmjene s Juventusom.

Arthur od početka odbija biti poslan u Torino, otkrio je to i sam, njegova mama također, pa i jučer je izvor blizak veznjaku Barcelone za ESPN poručio da ni u ludilu veznjak ne pristaje na odlazak iz katalonskog kluba, dok je Juve isključivo želio njega u zamjenu za Pjanića.

S obzirom da su sve manje šanse da Arthur prihvati transfer, Barcelona pokušava naći drugo rješenje. Spominjalo se juče da bi Ousmane Dembele mogao da bude dio trejda, a sada je u priču uključen i mladi Ansu Fati.

Ovaj 17-godišnjak, koji se "savršeno može uklopiti u Sarrijevu formacij u 4-3-3, smatra se ponajvećim blagom Barcelone, ali nije dobijao željenu minutažu na Nou Campu i moguće da bi sam želio da promijeni sredinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u 24 natjecateljske utakmice u ovoj sezoni postigao pet golova, a ugovor s Barcom ima do ljeta 2022. godine. Iako ima samo 17 godina, dječak je koji obećava i garantuje veliku karijeru, a smatralo se da je neko od koga Barcelona želi stvoriti "novog Lionela Messija".

Jedno je sigurno, priči o prelasku Pjanića u Barcelonu nema kraja, bit će sasvim sigurno još nekoliko pregovora i opcija, ali Barcelona čini sve da dovede 30-godišnjeg veznjaka koji je "prespor za Sarrijev Juventus".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Sledece sedmice Mesi u zamjenu za Pjanica.
6 0
ragge
Koliko laznih zamjena i svega, na kraju pjanic nikako nece otic u Barcelonu..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi