Messi je večeras pokazao i svoje drugo lice

Nije se mogao suzdržati

Messi je večeras pokazao i svoje drugo lice

Edmir Škorić

Nije baš uobičajeno da Lionel Messi fizički rješava nesuglasice, ali to se dogodilo večeras u duelu sa Sevillom.

Barcelona od 22 sata igra na paklenom gostovanju kod Seville i za sada nema pogodaka, no "pala" su četiri žuta kartona, igra se dosta oštro i sve je na granici dozvoljenog.

Messi je u jednom trenutku izgubio živce, pa nasrnuo na Diega Carlosa, nogometaša Seville kojeg je srušio na travu. Sve se desilo nakon jednog oštrog faula nad Luisom Suarezom.

[twitter]https://twitter.com/CMBurguitos/status/1274088940790743042[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Sloboda
Pojedini igrači bi za ovaj potez dobili i crveni karton ali Messi ne, čak ni žuti. Bravo sudija
18 4
YouTalkinToMe
Jeste bilo za zuti ali lik je pregrubo startovao i sreca da ga nije zakacio jer bi mu otkinuo nogu, i naravno da je messi poslije toga poludio. Mada opet za guranje je trebao dobiti zuti.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi