Novo ime na Grbavici: Defanzivac stigao u Željezničar na posudbu do kraja sezone

Milićević došao iz Lokomotive

Novo ime na Grbavici: Defanzivac stigao u Željezničar na posudbu do kraja sezone · Zvanično

Admin Čaušević

Željezničar je popunio prazninu na lijevom beku, barem za narednu sezonu. 

SportSport.ba je prije nekoliko dana najavio Ivana Milićevića kao novog člana Željezničara, a danas je stigla i potvrda tog transfera.

Željezničar je jutros potvrdio kako je 21-godišnji defanzivac stigao na posudbu iz zagrebačke Lokomotive. Na Grbavici će igrati u takmičarskoj godini 2020/21.

Za najprijatnije iznenađenje HNL-a odigrao je osam prvenstvenih utakmica i tri u kupu, da bi u drugom dijelu sezone bio posuđen hrvatskom drugoligašu NK Dubrava gdje je do prekida sezone odigrao dva meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Milićević je karijeru počeo u Posušju odakle prelazi u Široki Brijeg za koji je odigrao šest utakmica u Premijer ligi, a u aktuelnim kvalifikacijama za Evropsko prveenstvo kod tadašnjeg selektora mlade reprezentacije Vinka Marinovića upisao je tri nastupa.

Željezničar će sutra odigrati i jedan pripremni meč van Sarajeva. Plavi će u Visokom gostovati domaćoj Bosni. Meč se igra od 18:30 bez prisustva publike. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Jadnik jest ga bog kaznio, da mora u čemernog selu, mora da je nešto veliko zgriješio
4 15
Denchi
Cuvaj pare mali, ne posudjuj nikom, kad dizes s bankomata, idi na javno mjesto...
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi