Muhamed Bešić neće imati problema u pronalasku novog kluba: Pojavio se još jedan tim koji ga želi

Hoće li u Championship?

Muhamed Bešić neće imati problema u pronalasku novog kluba: Pojavio se još jedan tim koji ga želi

M. Šljivak

Muhamed Bešić će napustiti Everton ovog ljeta.

Bh. veznjak nije u planovima menadžera tima sa Goodison Parka Carla Ancelottija, pa klupsko rukovodstvo želi što prije da ga proda ili pošalje na posudbu do kraja sezone.

Bešić je već stekao ime u Engleskoj, pa neće imati previše problema da pronađe novi klub. Već postoje određeni interesi za njegove usluge, a kandidat za njegovo dovođenje je i Bournemouth.

Ovaj klub je prije nekoliko dana ispao iz Premier lige. Želja svih je ekspresan povratak u društvo najboljih, a s obzirom na to da će biti brojnih odlazaka, klub je primoran tražiti i pojačanja.

Veznjak Evertona jedno je od potencijalnih pojačanja. Bournemouth pokazuje ozbiljan interes za 28-godišnjeg bh. fudbalera i pokušat će da ga angažuje u narednom periodu.

Podsjetimo, njegovo prošlosezonski klub Sheffield United, također je izrazio želju da ga vrati u svoje redove, a ostaje da se vidi šta će Bešić na kraju odlučiti.

Everton za bh. fudbalera traži cifru između tri i pet miliona funti, a ugovorom je vezan do ljeta naredne godine.

Top Komentari

nijepoznat
ma svi ga hoce ,otimaju se
7 1
Chupy
Prosjecan igrac. Karakter, kratak fitilj. Al, sve u svemu. Dobra karijera. Dobra zarada. Aferim
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi