Sprema li Refik Šabanadžović sina na nezamislivi transfer?

Ne krije svoje želje

Sprema li Refik Šabanadžović sina na nezamislivi transfer?

Admin Čaušević

Anel Šabanadžović je član AEK-a od prošlog ljeta član nakon što je prethodno prošao sve omladinske selekcije Željezničara. 

Njegov otac Refik je imao izuzetno uspješnu karijeru, a svakako najveći uspjeh bilo mu je osvajanje Kupa šampiona, odnosno današnje Lige prvaka sa Crvenom zvezdom.

U razgovoru za srbijanske medije Šabanadžović senior je kazao da ne krije kako mu je jednog dana želja da svog sina vidi u dresu beogradskih "crveno-belih".

"Nikada nisam krio da bih volio da me Anel naslijediu Zvezdi, igra zadnjeg veznog baš kao i ja nekada. Vjerujem u njega, dobro ide, polako, nigde ne žuri. A Grčka može da mu bude prava odskočna daska za moju Zvezdu", rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

"I sada, kao i ja, gleda sve utakmice Crvene zvezde, naravno na televiziji. Nije propustio nijednu utakmicu u Ligi šampiona", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Super League:

Eventualni potpis mladog veznjaka uzimajući u obzir trenutne okolnosti i nezamislivim i radikalne stavove popularnih Delija po pitanju nekih stvari, međutim u fudbalu ništa nije nemoguće.

Šabanadžović junior će kako stvari stoje i sljedeću sezonu provesti u AEK-u. U prošloj sezoni je u svim takmičenjima odigrao 13 utakmica, a ovaj 21-godišnjak se nada da će mu minutaža sada biti veća.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Staces.On za rat nit je znao nit ga osjetio. Njegova je zemunica bila na moru...
10 0
Plavi orkestar
Bolje bi mu bilo da obadvije noge odsjece.Mislim da je ovaj intervju izmišljen.Nije Refik budala
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi