Određeni datum, satnica i lokacija meča Maccabi Haifa - Željezničar?

Podaci sa zvanične stranice UEFA-e

Određeni datum, satnica i lokacija meča Maccabi Haifa - Željezničar?

A. Čaušević

Željezničar čeka izuzetno težak zadatak u prvom pretkolu Europa lige. Žrijeb u Nyonu Plave je spojio sa Maccabijem iz Haife. 

Voljom žrijeba domaćin u jednom eliminacionom meču bit će izraelski predstavnik, a ako je vjerovati podacima sa zvanične stranice UEFA-e već su poznati datum, satnica i lokacija susreta.

UEFA planira da će se utakmica Maccabi Haifa - Željezničar igrati u četvrtak 27. augusta s početkom u 19 sati po centralnoevropskom vremenu.

Utakmica bi se prema trenutnom stanju trebala igrati na izuzetno modernom Sammy Ofer stadionu u Haifi čija je izgradnja koštala preko 100 miliona eura.

Do utakmice je ostalo 15-ak dana zato ne treba isključiti mogućnost da dođe do promjene lokacije meča zbog određenih restrikcija prilikom putovanja uslijed pandemije koronavirusa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Quartararo20
Jao stadiona, jel moguce ovo? Pa gdje mi zivim u pm
9 0
SarajevoFC
Mitomane jadove nije stid spomenuti ikoga poslije 7 (SEDAM) komada od trecerazrednog BUGARSKOG, sada vec drugoligasa. Najveca bruka, ne samo u BiH nego Evropi. Pa jos: Maccabi-Seljo 6:0, Hapoel-Seljo 5:0, Levski-Seljo 4:0 ... Sve sami renomirani klubovi ???
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi