FK Sarajevo tražio odgodu meča sa FK Velež

Čeka se odgovor iz NSBiH

FK Sarajevo tražio odgodu meča sa FK Velež · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sarajevo tražio je odgodu meča 5. kola Premijer lige BiH protiv FK Velež.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Bordo tim je NSBiH uputio zahtjev za odgodu utakmice koja bi se trebala igrati u nedjelju od 19 sati, a razlog zahtjeva je gostovanje u Bjelorusiji protiv Dynamo Bresta u susretu Lige prvaka koji se igra naredne sedmice.

NSBiH će razmotriti ovaj zahtjev bh. prvaka. Odluka je na Takmičarskoj komisiji, ali je gotovo izvjesno da će im se udovoljiti u ovom slučaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Savez je odgodio Bordo klubu i utakmicu 4. kola protiv Olimpika zbog puta u Vels.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rorschach
Treba odgoditi cijelu ligu da se može evropa igrati
30 3
Rigel
Ovo samo ima kod nas. Kakve crne odgode, čitava Europa igra skoro cijelu sezonu u ritmu srijeda/subota, samo kod ovi naši nehl**** ne mogu 2 sedmice u tom ritmu. A sanjaju neke cifre i plate.
28 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi