U kasnim satima navijači Juventusa čekaju pojačanje

Morata se vraća

U kasnim satima navijači Juventusa čekaju pojačanje

E. Škorić

Avion u kojem se nalazi Alvaro Morata trebao bi svakog časa sletjeti na aerodrom u Torinu.

Juventus je odustao od Edina Džeke i okrenuo se Morati, a prema svim informacijama, već sutra će potpisati ugovor sa Starom damom u koju se vraća nakon četiri godine.

Grupa Juventusovih navijača okupila se ispred aerodroma sa željom da dočeka Moratu, a to bi se trebalo dogoditi negdje iza ponoći, barem tako je najavio pouzdani novinar Sky Sporta Fabrizio Romano.

Morata će sutra obaviti preglede i zvanično će postati stari - novi igrač italijanskog prvaka. Nažaost, ostali su samo pustni snovi da će na Edin zaigrati u velikanu iz Torina.                           

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596870987
Uh Škoriću što ti ovo nešto teško pada, mora da su i tebe prije vremena ugradili u procenat
6 2
Rivaldo
Hoce li redakcija ovog portala moci prezaliti sto im miljenik Amaw osta bez dijela kolaca?
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi