Vlasnik FK Sarajevo se javio pred Celtic: Ja nisam tu, ali ljubav jeste...

Nam poslao poruku podrške

Vlasnik FK Sarajevo se javio pred Celtic: Ja nisam tu, ali ljubav jeste...

M. Šljivak

Većinski vlasnik upravljačkih prava Fudbalskog kluba Sarajevo Nguyen Hoai Nam poslao je poruku podrške Bordo klubu pred večerašnji meč play-offa Evropske lige protiv Celtica.

Svi nestrpljivo čekaju da meč u Zenici počne, a Nam se oglasio na svojim zvaničnim stranicama gdje poslao poruku podrške Bordo klubu.

"Sarajevo će se ponovo sresti sa Celticom u Evropskoj ligi. Ako pobijedimo, idemo u grupnu fazu takmičenja i klub će ispisati novu stranicu historije. Ne mogu biti na tribinama, ali ljubav prema FK Sarajevo je uvijek tu", poručio je Nam.

[facebook]https://www.facebook.com/namhoaisg/posts/1845791652244591[/facebook]

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, susret FK Sarajevo - Celtic igra se na Bilinom polju sa početkom od 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroni
Sretno Pitari, Rodjeni su uz vas!
19 2
Zaštita Identiteta
Ljubav prema 3 miliona eura od ulaska u grupnu fazu, ko ne bi volio
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi