Posljednje zbogom Asmira Begovića?

Kraj reprezentativne karijere?

Posljednje zbogom Asmira Begovića?

A. Beganović

Asmir Begović, napustio je sinoć reprezentativni kamp i tako je po svemu sudeći okončao svoju reprezentativnu karijeru.

Iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine su za SportSport.ba potvrdili da je Begović sinoć nakon razgovora sa selektorom napustio reprezentativni kamp, no nisu mogli reći da li je to i njegovo posljednje zbogom reprezentativnom dresu.

Međutim, kako SportSport.ba nezvanično saznaje, Begović je odlučio spustiti zavjesu na reprezentativnu karijeru. Neslužbeno, Begović je imao želju da pomogne reprezentaciji u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo i na smotri najboljih selekcija Starog kontineta u slučaju plasmana, no kako je Sjeverna Irska bila bolja u baražu, mišljenja je da u budućnosti priliku treba pružiti mlađim golmanima.

Svakako, za očekivati je i da se i sam Begović oglasi te da objasni zbog čega je napustio reprezentativni kamp i da li je doista ovo kraj njegove reprezentativne karijere.

A, da sve sluti na to govore i sinoćnja dešavanja kada je Begović nakon zagrijavanja prišao navijačima našeg nacionalnog tima Fanaticosima te im se zahvalio na podršci koju je uvijek imao.

"Hvala vam puno, sve najbolje. Hvala vam za sve i čuvajte se", poručio je Begović navijačima našeg nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, Begović je za reprezentaciju debitovao u oktobru 2009. godine u duelu sa Estonijom, a skupio je više od 60 nastupa u reprezentativnom dresu.

Top Komentari

Icardi7
Dovoljno je reci Celzi, Milan. Sehic moze samo u snovima branit za navedene klubove. Sretno Bega care!!
55 20
Deda3003992
Ne kažem da zadlumuje biti broj 1 jer Šeha je trenutno jedina svijetla slika reprezentacije, a otišao je on iz drugih razloga tipa neprofesionalizma, lobiranja pojedinaca da igraju pojedini igrači tipa Hotić. Ljudi jednostavno bacate ljagu na nacionalni tim nikada nećemo imati kvalitet ako budu igrali igrači s lobijem.
32 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi