Za njih nema dileme: "Najbolji na svijetu za 2020. godinu"

Oni su uvjereni da je tako

Za njih nema dileme: "Najbolji na svijetu za 2020. godinu"

M. Šljivak

Robert Lewandowski vjerovatno je najveći gubitnik sezone zbog činjenice da France Football ove godine neće dodijeliti Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera svijeta.

Poljski napadač je bio najveći favorit za nagradu i on je definitivno najveža žrtva otkazivanja nagrade, iako nije bilo razloga da se to napravi.

Ipak, mnogi odaju priznanje Lewi da je najbolji za 2020. godinu. Na ulicama Varšave osvanuo je i veliki grafit posvećen Lewandowskom sa jasnim motivima.

"Najbolji igrač svijeta za 2020. godinu", riječi su koje krase mural.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pogledajte OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Zar se fudbal igra zbog individualnih priznanja ili radintrofeja, gadi mi se sve ovo nema tu vise drazi
0 7
MaxBavarac
Pa dobro,da je mali cifut briljirao kao sto je popusio ove godine ili pak ono *****ce,mozda bi i bila dodjela...
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi