Jasmin Burić spašavao Zmajeve, pa doživio nesreću

Morao napustiti teren

Jasmin Burić spašavao Zmajeve, pa doživio nesreću

Edmir Škorić

Jasmin Burić sjajno je otvorio meč protiv Irana, no već u 20. minuti je morao iz igre.

Nakon nekoliko grešaka naše ekipe, Burić je spašavao, sjajno počeo meč, ali se nažalost ubzro uhvatio za zadnju ložu i napustio teren.

Njega je zamijenio Kenan Pirić, golman Maribora, koji će braniti u preostalih 70-ak minuta prijateljsjkog meča protiv Irana.

Top Komentari

cogoH
Buric je daaaavno trebao da brani za repku al naravno nije pozivan jer je iz zenice , nije iz sarajeva , SAVEZ NAPOLJE !
7 3
Alen23
Ovo sto gledam je ravno Lihtejnstajnu milion gresaka bez ideje ka naprijed neke duge lopte uzas znaci sad ce bit 3 miliona trenera jarane ovo je uzas pricajte sta hocete nesto se desava sa repkom cudno
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi