Trener otkrio zašto se Neymar toliko valja po terenu: Postoji problem...
Foto - EPA

Stopala su mu osjetljiva

Trener otkrio zašto se Neymar toliko valja po terenu: Postoji problem...

M. Šljivak

Zsolt Low, pomoćni trener PSG-a, objasnio je zašto se Neymar često valjuta i previja po terenu nakon što je fauliran.

Često je Brazilac predmet ismijavanja zbog toga, a pomoćni trener PSG-a Zsolt Low je za Bild objasnio da se ne radi o glumi već da Neymar ima probleme sa stopalima.

"Neymar ima nevjerojatno osjetljiva stopala. Kad god ga udare, osjeća ekstremnu bol", rekao je Low za Bild i nastavio je:

"On je vrlo dobra i otvorena osoba. Naravno da ponekad djeluje arogantnno, a ako ga fauliraju, on će prve prilike željeti da predribla tog igrača. To je njegov odgovor na to", istakao je Low.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je tokom karijere imao brojne probleme sa povredama. Često su mu stradala i stopala, pa možda u ovim riječima Lowa itekako ima istine.

Top Komentari

Rajvosa2019
Hehehe kakva provala- nidje veze , onda je pogrijesio profesiju - trebao je biti balerina
5 5
dinass
Baletan mamin
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi