Juventus izgleda potpuno nemoćno bez Ronalda

Samo bod u Beneventu

Juventus izgleda potpuno nemoćno bez Ronalda

E. Škorić

U devetom kolu Serije A Juventus je gostovao Beneventu i na kraju stigao samo do boda (1:1).

Najtrofejniji klub u Italiji ove sezone ne briljira, a naročito ne kada nema Cristiana Ronalda, što je bio slučaj i danas u Beneventu.

Juventus je poveo u 21. minuti novim golom Alvara Morate i nakon dobre asistencije Federica Chiese, ali na samom odlasku na odmor Benevento dolazi do gola.

Letizia se dobro snašao i izjednačio na 1:1, što je bio i konačan rezultat ovog duela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pokušavao je Juventus svim silama u nastavku postići novi pgoodak i doći do pobjede, ali Benevento se dobro branio i odbranio, a uz to je često prijetio kroz kontranapade.

Juventus je tek peti sa 17 bodova i ovo mu je peti remi u devetom meču. Beneveto je 12. sa 10 bodova i zanimljivo da mu je ovo bio tek prvi remi u Seriji A ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Sta nemocno??? Izvukli su bod protiv jake ekipe Beneventa huh
7 0
nono
Ako im treba Ronaldo za dobit Beneventa nek se odma ubiju skupa sa Pirlom
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi