Juventus razbio Barcelonu!

Uvjerljiva pobjeda Stare dame

Juventus razbio Barcelonu!

Esmer Oštraković

U derbiju večeri grupne faze Lige prvaka Barcelona je ugostila Juventus i nije se dobro provela.

Barcelona i Juventus ranije su ovjerili nokaut fazu Lige prvaka, ali su igrali večeras za prvo mjesto i ko bi očekivao da će na kraju gosti iz Torina da slave s uvjerjivih 3:0, a moglo je biti i gore...

Ronaldo je iz penala u 13. minuti pogodio za vodstvo Stare dame, da bi nakon sjajne akcije lijep gol zabio mladi McKennie u 20. minuti na ubačaj Cudrada.

Potpuno rasulo Barcelone desilo se u 52. minuti nakon novog penala i novog gola Ronalda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Miralem Pjanić odigrao je cijeli meč za Katalonce, ali kao što se vidi iz priloženog rezultata - nije se baš usrećio.

U drugom meču ove grupe Dynamo Kijev je s 1:0 pobijedio Ferencvaroš.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Je li iko vidio (osim sudije) penal na Ronaldu u 13. minuti? Ne mogu da vjerujem. Nije bilo dosta jedan nepostojeći penal, odmah na početku drugog poluvremena 2. penal. Izgleda da su UEFA-ine sudije riješili da nekako namire onu bruku kad su protiv Juventusa svirali (za koga drugog nego za Real), nepostojeći penal u finalu lige šampiona, u zadnjoj sekundi nadoknade 2. produžetka. Pogriješili su klub, nije igrala tada Barsa već Real.
10 32
gallardo.la
Ocitase i Pirlo i Zidane lekciju Koemanu na Nou Campu
28 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi