Cipetić karijeru nastavlja u HNL-u: "Radujem se novim izazovima"

Napušta Široki Brijeg

Cipetić karijeru nastavlja u HNL-u: "Radujem se novim izazovima"

Admin Čaušević

Premijer lige je ostala bez jednog od svojih najboljih igrača, Branimira Cipetića koji je briljirao u dresu Širokog Brijega. 

Cipetić će karijeru nastaviti u HNL-u, tačnije u dresu Lokomotive iz Zagreba.

"U ponedjeljak bih trebao potpisati, ali danas smo sve završili. Detalje ugovora ću dogovorit na licu mjesta", kazao je Cipetić za SportSport.ba

Široki Brijeg i Lokomotiva su također postigli dogovor te je ozvaničenje transfera stvar formalnosti.

"Ovo je po meni korak prema naprijed, gdje mogu nastaviti iskorak i raduje me sve što idem prema naprijed", kazao nam je odlični desni bek. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 25-godišnjak će u novom klubu svlačionicu dijeliti sa, Mateom Marićem,  Stipom Markovićem i Kemalom Osmankoviće, također nekadašnjim premijerligaškim igračima.

Cipetićev fudbalski put je počeo u Hajduku, zatim je promijenio niz klubova u Španiji, a na Pecaru je stigao je stigao 2019. godine. Zahvaljujući sjajnim igrama debitovao je i u reprezetnaciji BiH. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
Hajmo molim vas lajk jedan za nase sampione sa Koseva
14 11
Penderinos
Prodao se preko reprezentacije. Hajmo slijedeći...
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti