Španskog sudiju koji je plastični hirurg prijavilo više od 50 žena!

Zbog opasnih posljedica

Španskog sudiju koji je plastični hirurg prijavilo više od 50 žena!

Admin Čaušević

Španski sudija Cesar Noval koji je po zanimanju plastični hirurg se nalazi u velikom problemu. 

Čak 50 žena je Novala prijavilo zbog nesavjesnog obavljanja posla i vrlo ozbiljnih posljedica kako fizičkih tako i psihičkih nakon raznih operacija u njegovoj klinici u Valenciji.

Noval je nekoliko godina sudio kao pomoćni sudija u La Ligi, a prošle sezone je prebačen u Segundu nakon što su se pojavile njegove fotografija s nekim igračima kao što su Parejo, Soldado i Del Horno.

Na desetine žena su napravile korak naprije i odlučile su kritikuju nejgovu profesiju nakon bolnih iskustava. Neke su čak pokazale kako im izgledaju grudi i ožiljci nakon neuspješne rinoplastike.

Dvije žrtve su napale Navala prilikom snimanja jedne od emisija kada se on pokušao braniti od skandala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hvala Novalu za ove divne rezultate. Čista desetka kao što je obećano za srkomnu cijenu od 6.963 eura", neki su od komentara koji se mogu pročitati na Instagram stranici napravljenoj da se otkrije Novalov prljavi posao.

Top Komentari

makelele
Svaka operacija koja nema veze sa zdravljem i koja ne poboljsava zivotni kvalitet je nepotrebna operacija.
11 2
AmarSahi
Veće su budale ove žene što su otišle kod njega, zamisli pitaš nekoga šta radi taj hirurg a on vama kaže sudi u La Ligi. To je isto kao da ideš kod bauštelca da vadiš zub.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi