Ramos dobio ponudu kojoj je teško reći 'ne'
Foto: EPA

Bezobrazna ponuda

Ramos dobio ponudu kojoj je teško reći 'ne'

S. Grebović

Nakon dugih 16 godina moglo bi doći do "razvoda braka" između Real Madrida i Sergija Ramosa.

Sergio Ramos je u ljeto 2005. godine iz Seville stigao na Santiago Bernabeu. Sve ostalo je historija.

Španac je u dresu Kraljevskog kluba osvojio pet šampionskih titula prvaka Španije, četiri Lige prvaka, četiri Super Kupa Španije, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri UEFA Super Kupa i dva Kupa Kralja.

Odigrao je 668 utakmica za Real i postigao tačno 100 golova, što za jednog stopera nije ni malo zanemariva brojka.

Svemu lijepom kad tad dođe kraj, pa tako i saradnji Ramosa i Real Madrida. Ona bi mogla da se okonča već ovog ljeta jer je Španac, prema pisanju medija na Pirinejima, dobio trogodišnju ponudu od PSG-a kojom bi zarađivao 15 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Viceprvak Evrope je ljetošnjim odlaskom Thijaga Silve u Chelsea ostao bez pravog vođe na stoperskoj poziciji i nesumljivo bi dolazak španskog veterana doneo veliku čvrstinu u odbrani.

Kako će se stvari odvijati ostaje da se vidi.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
NESUMLJIVO...zemljo otvori se!
7 4
Dasler
Pa ovaj ima bolju statistiku od prosječnog napadača. Respect!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi