Šta se danas piše o Džeki? Juventus ga želi pod jednim uslovom, spominje se i povratak u City!

Šta će biti s Dijamantom

Šta se danas piše o Džeki? Juventus ga želi pod jednim uslovom, spominje se i povratak u City!

A. Čaušević

Opet nemirni januar za Edina Džeku, baš kao i u januaru 2018. godine kada je praktično viđen kao novi igrač Chelseaja, ali je na kraju ostao u Romi.

Džeko je jedna od najvećih zvijezdi italijanskog fudbala zato i ne čudi što se njegovo ime proteklih dana učestalo vrti po štampi na Apeninima.

Budućnost Dijamanta u Romi je zaista upitno. Paulo Fonseca nema namjeru popustiti, Sarajlija bi mogao i naredni meč gledati s tribina, ukoliko u međuvremenu ne nađe novi klub.

Navodno je Džekin zastupnik Alessandro Lucci još prošle sedmice dao zadatak da iskusnom napadaču pronađe narednu destinaciju.

Gazzetta dello Sport piše da je Juventus spreman dovesti Džeku, ali samo pod jednim uslovom. To je zamjena za Federica Bernardeschija. Neki čak spominju da bi Stara dama ponudila i Samija Khediru.

Il Tempo navodi da su u igri samo dva kluba. Jedan je PSG, a drugi Manchester City koji bi Džeki ponudio i neku od direktorskih funkcija nakon okočanja karijere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dijamant je ranije s dosta uspjeha nosio dres Građana, osvojio je niz trofeja i njegov povratak na Etihad bi sigurno izazvao dosta emocija.

Cilj Rome je da ukoliko je to moguće unovči Džekin igrački transfer te dovede novog napadač kao partnera Borji Mayoralu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
januar 26 Dzeko rekao da definitivno nece u englesku.. Januar 27... Dzeko se vraca u City.... hahahahhahahaha
15 0
Dasler
Bez obzira što stalno smaraju sa tranferom Džeke, baš bi volio da ode iz šugave Rome. Makar u neki klub koji je konstantan u ligi prvaka. Nekako mi i onda kada je prešao iz City-ja u Romu bilo žao, sa konja na magarca.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi