Klopp javno pozvao jeftine štopere da mu se jave: "Pošaljite mi poruku"

Mora pojačati zadnji red

Klopp javno pozvao jeftine štopere da mu se jave: "Pošaljite mi poruku"

Edmir Škorić

Usljed silnih povreda, Jurgen Klopp očajnički nastoji da pojača odbranu.

Liverpool igra bez Van Dijka, Gomeza i Matipa, dok je ranije Lovren prodan Zenitu. Tako je aktuelni prvak Engleske u sezoni u kojoj brani naslov primoran da dobar dio mečeva igra bez klasičnog štopera, pa je Klopp morao u posljednjim mečevima uglavnom tamo stavljati veznjake ili neiskusne i mlade nogometaše.

Nakon pobjede nad Tottenhamom (3:1), Jurgen Klopp je javno pozvao jeftine štopre da mu se jave.

"Nevjerojatno je što nam se događa s odbranom. Moramo naći novog štopera. Ako znate nekog jeftinog i kvalitetnog, pošaljite mi poruku", izjavio je menadžer Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Situacija se po Liverpool malo poboljšala nakon što je slavio s 3:1 u Londonu nad Spursima i tako je nakon pet vezanih utakmica bez gola, konačno proradio. Na tabeli su Redsi četvrti s 37 bodova, dok vodeći City ima 41 i utakmicu manje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599499530
Nisu dali gola 5 utakmica a trazi stopera...
3 7
Kodex
Sanicanin Cipetic stoperski par iz snova za dzaba fakticki.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi