Fonseca objavio sastav Rome za meč protiv Verone

Džeko ponovo na tribinama

Fonseca objavio sastav Rome za meč protiv Verone

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome igraju večeras na svom terenu protiv Verone meč 20. kola Serije A.

Rimski klub dočekuje Veronu nakon pobjede protiv Spezije, a i ovaj put u centru pažnje nalaze se Paulo Fonseca i Edin Džeko.

Fonseca je i ovaj put odlučio da Džeku pošalje na tribine, te Dijamant neće konkurisati za meč protiv Verone.

Umjesto Džeke u vrhu napada i ovaj put će igrati Borja Mayoral.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Pau Lopez, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Villar, Verretout, Spinazzola, Mkhitaryan, Pellegrini, Borja Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ISTINA
Roma je klub koji se jako loše ponaša prema svojim legendama.Ako se prisjetimo kako su svog najboljeg igrača Totija vucarali po klupi dok ga nisu poslali u penziju i to vam sve govori.
7 0
Shik
I izgubice veceras
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi