Roma prijavila tim za Evropsku ligu, a svi su odmah tražili samo prezime Džeko
Foto - EPA

Fonseca odredio tim

Roma prijavila tim za Evropsku ligu, a svi su odmah tražili samo prezime Džeko

Midhat Šljivak

Ekipa Rome prjavila je ekipu za eliminacionu fazu Evropske lige.

Naravno, navijače rimskog tima interesovalo je najviše hoće li Edin Džeko biti uključen u tim s obzirom na to da nije u najboljim odnosima sa trenerom Paulom Fonsecom.

Srećom Edin je našao svoje mjesto u ekipi. Prijavljen je za nastavak takmičenja u kojem je ove sezone zabio jedan gol u četiri nastupa.

Podsjetimo, Džeko je jučer dobio dozvolu za povratak u tim nakon što je 10-ak dana bio van ekipe zbog sukoba sa Fonsecom.

Tim kojeg je Roma prijavila za Evropsku izgleda ovako:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Pau Lopez, Mirante, Fuzato; Bruno Peres, Ibanez, Karsdorp, Kumbulla, Mancini, Santon, Smalling, Spinazzola; Cristante, Diawara, Mkhitaryan, Pellegrini, Villar, Veretout; Džeko, El Shaarawy, Borja Mayoral, Carles Perez, Pedro Rodriguez.

Roma će u šesnaestini finala Evropske lige igrati protiv Brage. Prvi susret je na rasporedu 18. februara, a revanš sedam dana kasnije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shojich07
Ovaj pornporn.ba se polako pretvara u žutilo od portala / express, blic, skandal......
13 0
prka
@sportsport.ba Pohvalio bih pravovremenu i preciznu informaciju. Tacno je, ama bas svi su trazili. To je nedvojbeno! Evo bas gledam jutros na CNN-u, prva, ono udarna vijest 'Jel Edin na spisku?'.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi