"Džeku sam sreo nasmijanog i potpuno mirnog"

Stephan El Shaarawy opet u Romi

"Džeku sam sreo nasmijanog i potpuno mirnog"

Edmir Škorić

Stephan El Shaarawy vratio se u Romu i ponovo će dijeliti svlačionicu s Edinom Džekom.

El Shaarawy je stigao ove zime nakon što je iskusio nogomet u Kini, a dočekala ga je turbulentna atmosfera i svađa trenera Paula Fonsece i Edina Džeke, koji je u jednom trenutku bio na izlaznim vratima Olimpica.

Ipak, El Shaarawy ističe da ga je Edin dočekao s osmijehom i da je bh. reprezentativac miran i spokojan unatoč svim medijskim napisima.

"Džeku sam vidio potpuno mirnog. Bio sam sretan što ga ponovo vidim i on je bio nasmijan", rekao je El Shaarawy.

"Ovjde vlada mirna atmosfera. Svi znamo Edinove osobine. Ima sjajnu osobnost, sam će otkriti način da ponovo postne važan za ovu Romu", dodao je bivši reprezentativac Italije.

Poznato kada se Džeko ponovo vraća u sastav Rome?

Fudbalere Rome u subotu očekuje veliki derbi protiv Juventusa u okviru 21. kola italijanske Serije A.

Oglasi

Roma se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 40 bodova i ima jedan bod, ali i utakmicu više od Juventusa. Jasno je da nas očekuje itekako uzbudljiv meč koji se u subotu igra u Torinu u 18 sati.

Pred meč protiv Juventusa u Rimu je i dalje glavna tema Edin Džeko koji je ostao u Romi. Džeko je danas konačno trenirao s ostatkom ekipe, te čini se da je uspio izgladiti nesuglasice s trenerom Paulom Fonsecom.

Čelnici kluba su poručili Fonseci i Džeki da je vrijeme da se pomire za dobrobit kluba, te da se svi moraju fokusirati na teren i rezultate, a ne svađe koje se dešavaju u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što je Džeko konačno odradio trening s ostatkom ekipe mediji na Apeninima pišu da bi Dijamant već protiv Juventusa ponovo mogao biti u sastavu Rome.

Džeko je propustio dvije prethodne utakmice svog tima, ali čini se da bi protiv Juventusa konačno trebao biti u konkurenciji za meč. Džeko će u tom slučaju vjerovatno ostati na klupi, a od prve minute će igrati Borja Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Niste vala odavno
6 1
Dzeko sapunica se nastavlja, budite strpljivi do nove sutrasnje epizode, spremite grickalice, pivu, malo meze i uzivajte uz Dzeko sapunicu, ako nemate dovoljno deterdzenta za rublje, onda kao zamijenu mozete upotrebiti Dzeko sapunicu, uvijek na usluzi vaš sportsportba.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi