Ugledna Marca nemilosrdna prema Pjaniću: "Šta bi s ovim čovjekom..."

Nije iskoristio priliku

Ugledna Marca nemilosrdna prema Pjaniću: "Šta bi s ovim čovjekom..."

Admin Čaušević

Barcelona je u neizvjesnom meču uspjela pobijediti Betis s 2:3, a Miralem Pjanić je zamijenjen u drugom poluvremenu.

Nakon nekoliko mečeva Pjanić se ponovo našao u ulozi stratera. Sluteći po reakcijama i komentarima dobijenu priliku nije iskoristio.

Ugledna Marca je bila nemilosrdna prema Pjaniću prilikom komentarisanja učinka svakog od igrača velikana iz Katalonije.

"Još jedan katastrofalan dan za Bosanca. Problem je što to više nije novost. Kada ima loptu više ne očekujete da se desi nešto dobro. Šta bi s ovim čovjekom...", navodi se u komentaru.

Inače, čitatelji madridskog lista su do sada dali najveći broj negativnih ocjena upravo Pjaniću, preko 4.000.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. veznjak definitivno ne prolazi kroz lijep period u Barceloni te njegova avantura u Španiji sigurno ne ide onako kako je planirao.

Barcu i u narednim sedmicama očekuje zgusnut raspored, pa će Pjanić sigurno imati novu priliku da se trzne, prije svega s psihološkog aspekta i pokaže svoj kvalitet.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Nazalost Mire,ovo je prejak nivo fudbala za tebe.
11 11
GAZIJASAISTOKA_
Smarate vise..pomirite se da mu je KLUPA..i u Juventusu je cesto bio na KLUPI, pred kraj ugovora..ima i drugih nasih fudbalera..napravite intervju sa PREVLJAKOM...Ima i previse RAZLOGA..
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi