Još jedan poraz Borca, sudija u 89. minuti prekinuo meč zbog tuče

Još jedan poraz Borca, sudija u 89. minuti prekinuo meč zbog tuče

Adnan Beganović

Fudbaleri Borca i u četvrtom prijateljskom meču u Antaliji su pretrpjeli poraz, a da stvar po njih bude gora, nisu postigli ni pogodak, tako da će se u Banja Luku vratiti sa skorom od četiri poraza bez postignutog pogotka.

Nakon Kizilkuma (0:1), Šahtara (0:2) i Dinamo Batumija (0:2), bolji od banjoluškog premijerligaša bio je i Krila Sovjetov. Slavila je ruska ekipa s minimalnih 1.0.

Borac je nešto bolje otvorio susret, preko Vranješa je prvi zaprijetio. No, šut veznjaka Borca iz slobodnjaka sa nekih 20 metara zaustavio je golman ruske ekipe.

Pokušao je malo kasnije i Mehanović, no nije bilo promjene rezultata, a sa početnih 0:0 otišlo se na odmor.

Drugi dio ruska ekipa je nešto bolje otvorila, a bolju igru krunisali su pogotkom u 58. minuti. Nakon solo akcije pogodio je Ežov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja se rezultat nije mijenjao, a zbog tuče na terenu sudije je nešto ranije poslao igrače u svlačionicu. Nekoliko igrača s objes strane se pokoškalo, a onda je došlo i do tuče, no brzo se situacija smirila, ali sudija nije htio nastaviti meč.

Prijateljski meč:
Krila Sovjetov Borac 1:0
BORAC: Pavlović, Ćorić, Subić, Milojević, Jovanović, Brtan, Meleg, Vranješ, Čavić, Zakarić, Lukić
KRILA SOVJETOV: Frolov, Božin, Černov, Kombarov, Polujahtov, Gackan, Jakuba, Zinjkovski, Ežov, Sarveli, Sergejev

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Toliko su losi dok preko granice brukanje. Docete u mostar sjeme vam se zagrli.
27 7
user1597849779
Seljaci bili i ostali...
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi