"Zar ćete dozvoliti da jedan Messi nosi tako ružan dres?"

U Argentini razočrani novim dresom

"Zar ćete dozvoliti da jedan Messi nosi tako ružan dres?"

Edmir Škorić

Argentina će ove godine mijenjati dres, ali ako pitate igrače i navijače te reprezentacije - možda je bolje da se to ne desi.

Adidas je dizajnirao novi dres Argentine koji je ostao u svojim prepoznatljivim prugama, ali sadrži detalje kojima su navijači blago rečeno razočarani.

Salve negativnih komentara upućeno je od strane zabrinutih navijača, a neki su predložili da bi bilo najbolje da su, ako već trebaju i žele promjenu, u Argentinskom nogometnom savezu odali počast Diegu Maradoni i zaigrali u retro dresovima iz doba kada je ova zemlja predvođena Diegom bila prvak svijeta.

"Zar ćete stvarno dozvoliti da jedan Messi nosi tako ružan dres? Ovo je smiješno", jedan je od najupečatljivijih komentara.

Čeka se još službena potvrda i Argentina će na Copa Americi ove godine igrati u ovim dresovima...

Top Komentari

Mahatma.Barbie
A nisu toliko loši dresovi. Normalno da se ne mogu svakome svidjeti.
8 1
Pajver
Ma đžaba vam dresovi kada dođete na megdan kockastima opet vam je po tamburi
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije