Veležov dom nikad ljepši, teren poput tepiha

Spreman za drugi dio sezone

Veležov dom nikad ljepši, teren poput tepiha

Admin Čaušević

Stadion Rođeni će biti i više nego spreman za proljetni dio sezone. 

Tokom pauze između dvije polusezone napravljene su određene korekcije pa je tako teren malo proširen, dok je ispod zapadne tribine napravljen novi odvod.

U narednih 10-ak dana bi trebali biti gotovi i radovi na popularnoj "zdenci", tačnije preostalo je da se izliju betonski redovi.

Kako bi stadion izgledao što harmoničnije i ograda na zapadnoj tribini je spuštena da bi bila u liniji sa ogradom na novoizgrađenoj sjevernoj tribini.

Lijepo vrijeme proteklih dana poslužilo je uposlenike zadužene za održavanje terena. Oni su se pobrinuli da teren djeluje poput tepiha.

No description available.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznato je da je drenaža "slaba tačka" Veležnog stadiona. U mostarskom klubu su pronašli i privremeno rješenje za taj problem koji bi trebao biti funkcionalno.

Nema dileme da će igrači Veleža i Borca u prvom proljetnom meču na stadionu Rođeni imati idealne uslove za igru.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Svaka čast,malo stubovi kvare dojam ali je fino vidjet da se gradi
16 1
Edin Merlin
Svaka cast rodzeni !
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi