U Juventusu bijesni zbog odluke sudije: Smatraju da je ovo bio penal
Foto - Screenshot

Veliki protesti su bili

U Juventusu bijesni zbog odluke sudije: Smatraju da je ovo bio penal

Midhat Šljivak

Benevento je danas u Torinu šokirao Juventus.

Gosti su slavili sa 0:1 i došli su do velika tri boda u borbi za ostanak u Seriji A, te su vjerovatno završili Juventusove nade u odbranu Scudetta.

Domaći su u 71. minuti ovog meča žestoko protestvovali kod sudije Rosarija Abissa jer su smatrali da je u ovoj situaciji Foulon nepropisno zaustavio Federica Chiesu.

Uzaludni su bili protesti igrača Stare dame koji su tražili penal. Abisso je odlučio da penala nema uz velike prosteste.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogledajte OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babuka1
Opet inter radi poslove sa sudijama...
0 6
daca
Ne navijam za Juve al penal čist kao suza..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi