U Tuzla Cityju nema zime: Husić "ispoštovao" igrače

Nagrada za dobre rezultate

U Tuzla Cityju nema zime: Husić "ispoštovao" igrače · Saznajemo

A. Čaušević

Tuzla City je pokazala najviše u uvodnim utakmicama proljetnog dijela sezone.

Na pet utakmica ostvarene su četiri pobjede, dok su u derbiju 23. kola izabranici Husrefa Musemića ostali neporaženi protiv Željezničara.

Za odlične rezultate prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić je nagradio svoje igrače te će na reprezentativnu pauzu puni zadovoljstva.

Kako SportSport.ba saznaje prvotimci tuzlanskog premijerligaša su dobili premije što će im sigurno biti dodatni podstrek za nastavak sezone.

Tuzla City je računajući i završnicu jesenjeg dijela u nizu od šest pobjeda. Serija je počelatrijumfom nad Borcem (2:0), a dolaskom Husrefa Musemića sve je podignuto na nivo više.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U izuzetno teškom i zahtjevnom nisu utakmica dva puta je pao Željezničar, a savladani su Zrinjski i Sloboda. Jedini remi je viđen na Grbavici u 23. kolu.

U međuvremenu je osiguran plasman u polufinale Kupa gdje će za rivala Tuzla City imati ekipu Sarajeva. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sarbit2019
Lako mu je kada je u tri utakmice sudac ostetio željkana.Samo sinoc nije svirao 3 čista penala ,ponistio dva cista gola radi navodnog zaledza željkana.Pa je propustio da kazni T.C sa 3 čista direktna crvena kartona.Pa gdje je bruka u Kup protiv željkana penale željkan izvodi ,a flasa naslonjena na stativu gdje to ima.Terorizam nad željkanom do kada ?
10 19
user1605368976
Bravo za Husica ,bravo za Musemica koji ostvaruje dobre rezultate.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi