"Mi ćemo igrati, a Bosna će nas gledati na televiziji"

Potpaljuje se vatra pred meč na Grbavici

"Mi ćemo igrati, a Bosna će nas gledati na televiziji"

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će kvalikacije za Svjetsko prvenstvo nastaviti u srijedu domaćim mečom protiv Francuske, prije toga u subotu je na programu prijateljski duel s Kostarikom.

U međuvremenu Francuzi će gostovati u dalekom Kazahstanu. Taj susret je na programu u nedjelju od 15 sati po centralnoevropskom vremenu.

Didider Deschamps je izjavom nakon meča protiv Ukrajine na neki način potpalio vatru pred susret na stadionu Grbavice.

"U nedjelju nećete vidjeti istih 11 igrača. Bit će neophodno da se naprave neke promjene i rotacija", rekao je Deschamps.

"Naš protivnik nije igrao, a Bosna će ispred televizije gledati kako mi igramo", dodao je on.

Utakmica u Nur Sultanu na Astana Areni će se igrati na terenu s umjetnom podlogom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Iako možda neki igrači mogu biti otporni na umjetnu podlogu, uzet ću vremena za izbor formacije, ali neophodno je osvježiti tim za nedjelju", poručio je Deschamps.

Podsjećanja radi, u prvom kolu viđena su dva remija. Francuzi i Ukrajinci su odigrali 1:1, a Finska i BiH 2:2. Kazahstan je bio slobodan. 

Top Komentari

Barca.forever
Hej moj Deschamps, imaš ekipu sve zvijezda do zvijezde i opet ne pobijedite Ukrajinu a vjerujem da i mi možemo otkinut bod Francuskoj..
12 4
Pajver
Jedino je sigurno da će muralem kolac i ekipa gledati svjetsko prvenstvo preko tv
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi