Stigli sastavi: Ovo su igrači s kojim će se BiH suprostaviti aktuelnim prvacima svijeta

Utakmica počinje u 20:45

Stigli sastavi: Ovo su igrači s kojim će se BiH suprostaviti aktuelnim prvacima svijeta

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će od 20:45 na stadionu Grbavica igrati meč trećeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine, a protivnik je aktuelni prvak svijeta selekcija Francuske.


Zmajevi u ovaj meč ulaze nakon remija u Finskoj rezultatom 2:2, dok Francuzi iza sebe imaju dva odigrana meča. Remizirali su s Ukrajinom 1:1, a zatim u gostima savladali Kazahstan sa 0:2.

Naša reprezentacija večeras će pokušati ostvariti pozitivan rezultat protiv Trikolora, koji bi bio veliki bonus u borbi za plasman na Mundijal, a poznati su i sastavi za večerašnji duel:

Bosna i Hercegovina: Šehić, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Saničanin, Todorović, Kolašinac, Hadžiahmetović, Pjanić, Cimirot, Krunić, Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

FrancuskaLloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez, Lemar, Rabiot, Pogba, Coman, Griezmann, Mbappé.

Top Komentari

emial766
Odlican sastav za ovaj mec. Bolje nemamo
57 2
ragge
Sretno momci, i ako nam ne ide dobro u zadnje vrijeme pravi navijači nikada ne prestaju vjerovati u vas.. dajte sve od sebe pa šta bude bude
35 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti