Hadžikadunić je bio tužan zbog poraza, a onda poručio: "Volim te Bosno"

Oglasio se na Instagramu

Hadžikadunić je bio tužan zbog poraza, a onda poručio: "Volim te Bosno"

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć na Grbavici od Francuske sa 1:0.

Zmajevi su pružili dosta dobar otpor aktuelnim prvacima svijeta, ali su Trikolori uspjeli doći do tri boda golom Antoinea Griezmanna nakon sat vremena igre.

Mnogi smatraju da su bh. igrači bili odlični u defanzivi i da se isplatila taktika sa tri štopera za neke naredne utakmice.

Cijeli meč odigrao je i Dennis Hadžikadunić koji se oglasio na Instagramu nakon utakmice na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Dali smo sve od sebe i zaslužili smo više. Volim te Bosno", poručio je bh. defanzivac.

Top Komentari

Solar
Mislim da je posle ovih utakmica jasno zašto Pjanića ne igra u Barceloni. Treba tražiti neku zamjenu na tom mjestu Neko ko igra agresivnije i ne boji se krenuti naprijed Mislim da je Mire već duboko u padu sa igrom i da to više nije kako bi trebalo da bude To je moje mišljenje al opet stručni ljudi su tu da odlučuju
6 4
emial766
Puno srece i zdravlja.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi